Onze ‘Return Policy’ in het kort


Return Policy

Alvorens jouw aangekochte goederen terug te sturen, neem contact op met Madame She She.

Bij het ophalen van je pakket, gelieve steeds te controleren of alles correct is. Is er schade aan de doos, contacteer ons onmiddellijk. Bij het doorgeven van de klacht, geef onze zoveel mogelijk informatie die relevant is omtrent de klacht.


Koop Voorwaarden

Je hebt 30 dagen om het product terug te zenden, na levering. Het product moet in nieuwe staat zijn. Bij schade aan het product, of bij het zien van gebruik, kan het product niet worden terugbetaald. Voeg zeker jouw contact gegevens toe bij het terug sturen, indien het kan een tracking nummer. We adviseren je een ontvangst etiket op te vragen bij de instantie, en een package ID, dat helpt jou en ons om de retour verzending beter op te volgen.

Madame She She zal de geretourneerde goederen terug betalen. Stuur zeker jouw bankrekeningnummer door zodat wij het bedrag kunnen terugstorten. Madame She She is niet verantwoordelijk voor extra kosten die gemaakt kunnen worden door bvb douane of extra administratieve kosten. Alle kosten zijn ter verantwoordelijkheid van de klant.

Wens je het gekochte om te ruilen voor een andere maat, van hetzelfde product?

Stuur on seen mail, met de nodige product informatie. Stuur ons ook de retour verzending gegevens, en vergeet zeker niet de juiste maat door te geven.

Wenst u om te ruilen voor een ander product?

Stuur ons het aangekochte product terug, stuur ons een e-mail en geef ons door welk product je wenst in ruilen.

Transport Schade

Als het product verloren is gegaan of, bij ontvangst, je merkt dat het item is beschadigd tijdens het vervoer, moet je dit onmiddellijk melden aan Madame She She.


Niet opgeëiste pakketten

Voor pakketten die niet opgehaald worden binnen de 14 dagen, heeft Madame She She het recht om jou als klant een admnistratieve kost aan te rekenen. Zo dekken wij de kosten voor vervoer en retour.

 

Voor alle vragen en meer info: madamesheshe@gmail.com